Docent

Maaike Schep

Maaike zette haar eerste danspasjes als vierjarige. Vol enthousiasme begon ze al snel meer danslessen te volgen. Na vele jaren volop te hebben gedanst, maakte Maaike kennis met Codarts via haar dansdocent Joke. Maaikes eerste auditie op 10 jarige leeftijd was een feit. Ze werd aangenomen op Codarts en bewandelde haar pad van het voortraject naar de Havo voor Muziek en Dans.

In 2008 behaalde ze haar diploma en kwam zij er achter dat haar interesse verder lonkte dan alleen dansen. Zodoende vervolgde ze haar weg naar Dapa een theater/musical opleiding. Ze kreeg een breed aanbod van dramalessen, maar ook taplessen en pop/showmusical. Ze liep stage bij Alba Theaterhuis en Drang. In haar afstudeerjaar zette zij samen met andere studenten een eigen productie op de planken van ‘De Flat van Jet’ en studeerde af met een eigen gemaakte solo.

Tijdens haar studie op Dapa kwam ze in aanraking met het lesgeven, ze was meteen verkocht. Van haar passie maakte ze haar beroep en behaalde op Codarts haar diploma voor Docent Dans 1e graad Bachelor of Education. Maaikes droom was altijd al om een eigen dansschool op te richten. Dromen zijn er om waar te maken en Maaike heeft nu echt haar eigen dansstudio in Lekkerkerk. Studio De Dansdroom bestaat alweer bijna 3 jaar!

Maaike Schep

Maaike Schep

Allround Dans Docent

Studio De Dansdroom biedt een dansplek waar iedereen van harte welkom is om te dansen. Leer de nieuwste moves, verbeter je techniek en werk samen met de andere dansers aan nieuwe choreografieën. Dans biedt de mogelijkheid om te werken aan je zelfvertrouwen, bewust te worden van je lichaam en heel veel plezier te hebben.

Voel je goed, dans mee!